“Murgesha” kapet duke vallëzuar me skelete pranë varrezave
BOTA

“Murgesha” kapet duke vallëzuar me skelete pranë varrezave

Ka disa gjëra që thjesht nuk prisni t’i shihni – dhe njëra prej tyre është murgesha që gërmon me një skelet pranë një varreze. Dhe kjo është pikërisht pamja që u pa jashtë varrezave të…