Sadiki takon banorët e Koliçanit, u tregon projektin për ujësjellësin

Sadiki takon banorët e Koliçanit, u tregon projektin për ujësjellësin

Kreu i Komunës së Studenicanit, Azem Sadiki gjatë ditës së sotme ka vazhduar me aktivitetet e tijë për fushatën zgjedhore.

Sadiki në vigjilje të zgjedhjeve, ka vizituar banorët lokal të Koliçanit të poshtëm të cilëve u ka folur për përgatitjen e fillimit të punimeve për projektin e ujësjellësit.

“Njoftuam qytetarët e Koliçanit të poshtëm për përgatitjet paraprake që i bëjmë për ti filluar punimet në projektin e ujësjellësit ashtu siç është rendi dhe procedura ligjore.Do të përkujdesem maksimalisht që puna të realizohet me sukses ashtu siç është e paraparë në projekt”, ka shkruar Sadiki.

MAQEDONI